Üdvözlet

LOGINMESSAGE
Felhasználói név:
Jelszó:
Bejelentkezés / regisztráció:

[ ]
[ ]

Nincs kép!

Közelgő Események

Nincs közelgő esemény

Találkozzunk a Facebookon!

Jogi nyilatkozat

1. Azzal, hogy belép a helytortenet-babolna.hu bármelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszer egyik szolgáltatásának sem.

2. A helytortenet-babolna.hu webhelyen található minden tartalom a Bábolnai Helytörténeti Baráti Kör (továbbiakban Baráti Kör) szellemi tulajdona. Kivételt képeznek ez alól a forrásgyűjteményekben (Videótár, Cikkgyűjtemény, Könyv-tár, Helyi sajtó) más szerző neve alatt feltüntetett tartalmak, valamint a felhasználók által beküldött hírek, linkek, bejegyzések, illetve az egyes anyagokhoz kapcsolódó hozzászólások.

3. A helytortenet-babolna.hu oldalon található minden tartalom oktatási és közművelődési célra, illetve magánhasználatra szabadon felhasználható, a megjelenési adatok pontos feltüntetése mellett.

4. A Baráti Kör fenntart minden, a webhely bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

5. A Baráti Kör előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a webhely egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- és videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

6. Tilos a webhely tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

7. A Baráti Kör pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Az oldalra nem a Baráti Kör által feltöltött tartalmak és megjegyzések mindenkor a beküldő saját véleményét tükrözik, azokért a Baráti Kör felelősséget nem vállal.