Üdvözlet

LOGINMESSAGE
Felhasználói név:
Jelszó:
Bejelentkezés / regisztráció:

[ ]
[ ]

Nincs kép!

Közelgő Események

Nincs közelgő esemény

Találkozzunk a Facebookon!

Vendégkönyv

Kérjük ossza meg velünk gondolatait tevékenységünkkel, oldalunkkal kapcsolatban!

6 Hozzászólás

 • Adamek Rita
  8 éve

  Minden elismerésem a honlaphoz és a sok információhoz. Rengeteg kutatómunka eredménye lehet. Még egyszer gratulálok! Biztosan segítségemre a lesz a szakdolgozathoz... smile

  0 0
 • Rozál
  9 éve

  Tisztelt Baráti Kör !
  Az idén tavasszal voltunk Bábolnán csoportkiránduláson és teljesen lenyűgözött az a tudás és "spontán" anekdótázás, mellyel Asbóth Zsolt megörvendeztetett minket. Eszembe jutottak gyermekkorom emlékei /édesapám kocsis volt, a háború alatt orosz fogságban majd szabadulása után Izsákon volt csődörös. Imádtuk a lovait, néha az istállóban aludtunk, maga volt a csoda./ Felnőttként már mostoha apám fiatalkori élményeit hallgattuk elbűvölten, mint Horthy lovastiszt sokat látott, és fantasztikus meséi voltak. Sajnos már ő sem él. Talán rajta van a múzeumi nagy képen?
  Tudom, hogy ezeknek semmi köze Bábolnához, de gondoltam egy kívülálló elismerése megalakulásuk célja iránt egy picit piedesztálra emeli Önöket.
  Üdvözlettel:
  Tóth Rozália

  0 0
 • galroi
  9 éve

  Kedves Alapítók!
  Nemrégiben értesültem a BHBK megalakulásáról. A honlapot áttekintettem: gratulálok a rendkívül színvonalas munkához!
  További tevékenységükhöz /tevékenységetekhez sok sikert, kitartást és érdeklődő bábolnaiakat kívánok! (Több szempontból érzem "érintettnek" magam.)

  0 0
 • Paulisz

  Tiszitelt Baráti Kör, rajongók, készítők!
  Segítségüket kérném. Én Bábolnán jártam általános iskolába. Szertném megtalálni régi osztálytársaimat tanáraimat. 1993-ban végeztem itt, most már lassan 20 év telt el azóta. Remélem tudnak segíteni.
  Tisztelettel:
  Paulisz Klára

  0 0